Μποταφόγκο: ΜΥΘΙΚΟ συμβόλαιο σε Βαγιαννίδη, πόσα βάζει στα ταμεία ο Παναθηναϊκός

Η Μποταφόγκο είναι αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Γιώργο Βαγιαννίδη και μάλιστα έχει καταθέσει κι επίσημη πρόταση στους πράσινους.

Παναθηναϊκός: Η ανατροπή με Βαγιαννίδη!

Όπως σας έχουμε ήδη αναφέρει στο newspao.gr, ο Γιώργος Βαγιαννίδης αρέσει στην Μποταφόγκο και μάλιστα οι Βραζιλιάνοι νωρίτερα ανέφεραν ότι ο ίδιος ο Έλληνας μπακ έχει ανάψει το πράσινο φως, για να γίνει η μεταγραφή.

Πλέον σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Παναθηναϊκός έχει στα χέρια του πρόταση από την Μποταφόγκο, η οποία αφορά φυσικά τον 22χρονο δεξιό μπακ, του οποίου μεγάλος θαυμαστής είναι ο προπονητής του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Πιο αναλυτικά το Τριφύλλι έχει δεχθεί πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ για τον Βαγιαννίδη κάτι που σημαίνει πως αν την κάνει αποδεκτή, τότε εκείνος θα εισπράξει 4 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα 2,5 εκατ. ευρώ θα πάνε στην Ίντερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr