Παναθηναϊκός: Το κέρδος σε πιθανή πώληση Βαγιαννίδη και το ποσοστό της Ίντερ

Το μέλλον του Γιώργου Βαγιαννίδη στο Τριφύλλι δεν είναι δεδομένο, καθώς οι μνηστήρες πολλαπλασιάζονται το φετινό καλοκαίρι.

Παναθηναϊκός: Ευκαιρία να πάει με το απόλυτο στην Τούμπα!

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης έχει καταφέρει με την παρουσία του στη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων του εξωτερικού, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη στιγμή να είναι αρνητικός στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή του, όμως κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί μελλοντικά αν η ζήτηση συνεχίσει να είναι μεγάλη.

Μάλιστα τελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον Βαγιαννίδη ήταν η Μποταφόγκο με τους Βραζιλιάνους να κάνουν λόγο ακόμα και για επιθυμία του Έλληνα μπακ να ταξιδέψει στη «χώρα του καφέ» και ν’ αγωνιστεί για εκείνους.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό, καθώς αν τελικά οι πράσινοι αποφασίσουν πουλήσουν τον Βαγιαννίδη, τότε απ’ όλη αυτή την ιστορία θα βγει κερδισμένη και η Ίντερ, η οποία έχει ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 40%!

Όπως είναι λογικό δε συμφέρει τους πράσινους με τόσο υψηλό ποσοστό που έχουν οι πρωταθλητές Ιταλίας να πουλήσει τη δεδομένη χρονική στιγμή έναν παίκτη, ο οποίος αποτελεί και σπουδαίο project για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr