«Θέμα χρόνου να φύγει ο Ιωαννίδης από τον Παναθηναϊκό»

Το CNN Πορτογαλίας ανέφερε πως ο Φώτης Ιωαννίδης είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη η Φωτεινή Πετρογιάννη

Συνέχεια στην υπόθεση του Φώτη Ιωαννίδη δίνουν οι Πορτογάλοι, καθώς το CNN Πορτογαλίας ανέφερε πως ο Έλληνας επιθετικός μετράει μέρες στη χώρα μας κι αναμένεται ν’ αποχωρήσει.

Θυμίζουμε ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει στη λίστα της τον διεθνή φορ και μάλιστα έχει προσπαθήσει αρκετές φορές με προτάσεις να τον κάνει δικό της, όμως πέφτει πάνω στο τοίχος που λέγεται Παναθηναϊκός.

Παρ’ όλα οι Πορτογάλοι δε συγκινούνται και αναφέρουν ότι είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Ιωαννίδης θ’ αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους, καθώς δεν είναι στη λίστα με τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας.

Ωστόσο η απόφαση αυτή πάρθηκε από τον Ντιέγκο Αλόνσο, καθώς μετά τον τραυματισμό του στον ώμο με την εθνική ομάδα, ο 24χρονος άσος έχει μεγάλο μέρος προπονήσεων, όλη την προετοιμασία, κι ακόμα δεν είναι έτοιμος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr