Παναθηναϊκός: Ο Μαντσίνι και το ξεκίνημα με… οιωνούς!

Ο Μαντσίνι είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, όπως πέρσι το καλοκαίρι στο ξεκίνημα της σεζόν.

Μαντσίνι: «Αυτό μου ζήτησε ο Αλόνσο για να βοηθήσω καλύτερα»

Όμορφο γκολ τις προάλλες στη Λεωφόρο, κίνηση εξαιρετική, ντρίμπλα, συνεργασία με τον Φίλιπ Τζούρισιτς, όλα άριστα. Την περασμένη σεζόν είχε ξεκινήσει πάλι φορτσάτος, με σπουδαίο ματς κόντρα στη Μαρσέιγ στην Αθήνα συνθέτοντας φοβερό δίδυμο με τον Γιώργο Βαγιαννίδη, αλλά και στο 2-2 με τη Ντνίπρο ήταν καλός.

Τεράστια εμφάνιση από τον Αργεντινό εξτρέμ είχαμε και στο 1-2 από την Μπράγκα με ωραίο γκολ. Λίγες μέρες μετά, στις 9 Σεπτέμβρη ρωσική ομάδα προσέφερε 6,5 εκατ. ευρώ για τον Ντάνιελ αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να δείχνουν ότι δεν ήθελαν να διαταράξουν την ισορροπία του ρόστερ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Η παρουσία του Μαντσίνι προσθέτει μεγαλύτερη ποιότητα σ’ όλο το κομμάτι της ανάπτυξης κι έναν ποδοσφαιριστή απρόβλεπτο, που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Ο Αργεντινός όταν αποκτήθηκε πρόπερσι τον χειμώνα ήταν πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα (6), μαζί με τον Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ ενώ είχε βρει δίκτυα 4 φορές.

Είναι παίκτης ομάδας, ο οποίος αγωνιστικά κοιτάζει πρώτα το συμφέρον του γκρουπ, έχει μάθει να εξελίσσεται, να συνεργάζεται και να λειτουργεί εξαιρετικά μέσα από το συνδυαστικό ποδόσφαιρο και βγάζει εντός κι εκτός γηπέδου έντονη προσωπικότητα.

Δεν λες “όχι” εύκολα δύο φορές στον Ολυμπιακό προκειμένου να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό, αν δεν έχεις ισχυρή προσωπικότητα.

Exit mobile version