Παναθηναϊκός: Πόσες προκρίσεις χρειάζεται για να μπει σε ομίλους Europa League

Ο Παναθηναϊκός σε πέντε μέρες από σήμερα ξεκινάει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις με στόχο να μπει στο νέο format του UEFA Europa League.

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Νετάνια 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει σε λίγο διάστημα από σήμερα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις (25/07) και θέλει να μπει με το δεξί, καθώς έχει σαν στόχο τη συμμετοχή του στο νέο format του UEFA Europa League.

Οι πράσινοι θα ξεκινήσουν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο παίζοντας κόντρα στην Μπότεφ και για να συμμετάσχουν στο League stage του νέου Europa League θα πρέπει να πραγματοποιήσουν συνολικά τρεις προκρίσεις.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχει και το μαξιλαράκι του UEFA Conference League, καθώς αν αποκλειστεί από τα προκριματικά του Europa League, τότε παίζει στα αντίστοιχα της αμέσως πιο κάτω διοργάνωσης και θα χρειαστεί δύο προκρίσεις, για να συμμετάσχει στο νέο format του θεσμού αυτού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr