Πρότεινε και δεκάρι στον Παναθηναϊκό ο ατζέντης του Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να βρίσκεται ενεργός στην αγορά προκειμένου να κάνει τις μεταγραφές που πρέπει, για να ολοκληρώσει το ρόστερ του.

Πρότεινε και δεκάρι στον Παναθηναϊκό ο ατζέντης του Πελίστρι

Ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτές υποθέσεις που πρέπει να τρέξει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, καθώς το ρόστερ του έχει κενά που πρέπει να καλυφθούν.

Οι πράσινοι βρίσκονται στην αγορά και μάλιστα είναι ενεργοί, καθώς επιθυμούν να κάνουν ουσιαστικές κινήσεις, οι οποίες θα έχουν ως στόχο να αναβαθμίσουν το επίπεδο των πρασίνων και να τους κάνουν πιο ανταγωνιστικούς.

Μάλιστα ο ατζέντης του Φακούντο Πελίστρι, εκμεταλλευόμενος τον δίαυλο που υπάρχει για τον Ουρουανό πελάτη του, πρότεινε στον Παναθηναϊκό τον Σόλα Σορετίρε, ο οποίος είναι ελεύθερος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι κι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα τμήματα υποδομής της χωρίς όμως να βρει χώρο στην πρώτη ομάδα, καθώς οι επιλογές παικτών είναι πολλές κι ο ανταγωνισμός τεράστιος.

Από εκεί και πέρα ο 20χρονος Άγγλος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ενώ μπορεί να υποστηρίξει και το δεξί με αριστερό άκρο της επίθεσης, ωστόσο η συγκεκριμένη περίπτωση, προς το παρόν, δε φαίνεται να απασχολεί τους πράσινους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr