Παναθηναϊκός μεταγραφές: Μαρτίν και Γιαννούλης για τα αριστερά

Το Τριφύλλι θέλει να τελειώνει το θέμα του αριστερού μπακ τις προσεχείς ημέρες και σαρώνει την ποδοσφαιρική πιάτσα για να βρει τον εκλεκτό για την θέση.

Τσάρλι: «Θα συζητήσει πάλι με Γιαννούλη ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ο Παναθηναϊκός έχει διατηρήσει επαφές με τους εκπροσώπους του Δημήτρη Γιαννούλη, σε περίπτωση που ο ίδιος επιλέξει να επιστρέψει στην Ελλάδα, αφού τη δεδομένη στιγμή δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο εξωτερικό.

Ο Ααρόν Μαρτίν της Τζένοα δεν έχει… εγκαταλειφθεί και οι «πράσινοι» είναι σε επαφές με τον ιταλικό σύλλογο, κυνηγώντας μία υπέρβαση για τον 27χρονο ακραίο αμυντικό, ο οποίος δεν δείχνει αρνητικός στην προοπτική του «τριφυλλιού».

Οι ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ συνεχίζουν τις επαφές και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά τα μεταγραφικά του Αθηναϊκού κλαμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr