Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η αλήθεια για Ντίας

Ο Παναθηναϊκός είχε γραφτεί από τα ρεπορτάζ πως είχε βάλει στο στόχαστρό του, τον Έντσο Ντίας προκειμένου να καλύψει την αριστερή πλευρά των μπακ του.

Παναθηναϊκός: Ανατροπή και νέα δεδομένα για Ντίαζ

Ο Παναθηναϊκός όλο αυτό το διάστημα ψάχνει παίκτες προκειμένου να καλύψει τις τρύπες του και μία εξ’ αυτών είναι και αυτή του αριστερού μπακ, καθώς έχει μείνει μόνο με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Όπως είναι λογικό τα ονόματα που έχουν ακουστεί και για τη συγκεκριμένη θέση είναι πολλά με το τελευταίο να είναι εκείνο του Έντσο Ντίας, όπως σας έχουμε αναφέρει κι εμείς από το newspao.gr.

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι πράσινοι δεν έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 28χρονου μπακ, καθώς ο πραγματικός στόχος τους είναι άλλος και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστός διότι άπαντες στην ομάδα κινούνται με απόλυτη μυστικότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr