Παναθηναϊκός: Οι πρώτοι 3+1 που «κόβει» ο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο εκτός από την ενίσχυση που προσπαθεί να κάνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, παράλληλα τσεκάρει και τους ήδη υπάρχοντες παίκτες της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Οι δύο παίκτες που θέλει να... αναγεννήσει ο Αλόνσο

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ήρθε φέτος το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό και έπρεπε αρχικά να τσεκάρει το ρόστερ της ομάδας, για να δει με ποιους παίκτες θα προχωρήσει κι έπειτα να ενισχύσει την ομάδα του με ορισμένους ακόμα που θα έκαναν τη διαφορά.

Ήδη στο σύλλογο έχει ξεκινήσει η ενίσχυση, καθώς ο Ίνγκι Ίνγκασον ήταν η τρίτη συνολικά μεταγραφική ενίσχυση του Τριφυλλιού, ενώ παράλληλα το ρόστερ αρχίζει και ξεκαθαρίζει με τον Ουρουγουανό τεχνικό να προχωράει στα… πρώτα κοψίματα.

Ο Αλόνσο όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας τσέκαρε τους ποδοσφαιριστές του κι αποφάσισε πως δε θα συνεχίσει να υπολογίζει τους Ενίς Τσοκάι, Αλεξί Τρουιγιέ, Ζόνας Τόρο αλλά και Λάζλο Κλέινχέιζλερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News