Το... τερμάτισε η Record: «Ο Ιωαννίδης είπε στον Παναθηναϊκό ότι σκοπεύει να φύγει...»

Συνεχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωση του Φώτη Ιωαννίδη στην Πορτογαλία.

«Δεν φεύγει ούτε με 50 εκατ. ευρώ ο Ιωαννίδης από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Οι εφημερίδες σήμερα “A Bola” και “Record” μιλούν για νέα πρόταση προς τον Παναθηναϊκό, ενώ παραθέτουν και… σενάρια φαντασίας όπως ότι «ο Ιωαννίδης είπε στον Παναθηναϊκό ότι σκοπεύει να φύγει…»

Από την πλευρά της η A Bola υποστηρίζει πως οι πρωταθλητές Πορτογαλίας εμφανίζονται έτοιμοι να κάνουν ακόμα μία προσφορά στους Πράσινους, μεγαλύτερη από τα 18 εκατ. ευρώ της τελευταίας, “ποτέ όμως μέχρι τα 25 εκατ. ευρώ που επιμένει να ζητάει ο Παναθηναϊκός”.

Από την πλευρά της η “Record”… ανακάλυψε ότι “Ο Ιωαννίδης ανοίγει την πόρτα στην Σπόρτινγκ. Είπε στον Παναθηναϊκό ότι σκοπεύει να φύγει…”.

Δείτε παρακάτω:

Το... τερμάτισε η Record: «Ο Ιωαννίδης είπε στον Παναθηναϊκό ότι σκοπεύει να φύγει...» Το... τερμάτισε η Record: «Ο Ιωαννίδης είπε στον Παναθηναϊκό ότι σκοπεύει να φύγει...»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News