Παναθηναϊκός: Κλείνει η επόμενη μεταγραφή - Τι ισχύει για Μαρτίν

Το Τριφύλλι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίνγκι Ίνγκασον και πλέον στρέφεται στην αναζήτηση για τον παίκτη που θα καλύψει το βασικό αριστερό άκρο της άμυνας.

Παναθηναϊκός για Ααρόν Μαρτίν!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση αναμένεται να κλείσει τα επόμενα 24ωρα και φαβορί στην «πράσινη» λίστα είναι ο αριστερός μπακ της Τζένοα, Ααρόν Μαρτίν.

Ο 27χρονος έχει την απαραίτητη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο έχοντας αγωνιστεί σε La Liga, Bundesliga & Serie A με τις φανέλες των Εσπανιόλ, Θέλτα, Μάιντς και Τζένοα.

Τη φετινή σεζόν κατέγραψε 24 συμμετοχές σε Serie A & Coppa Italia, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή κυμαίνεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ισπανός αποτελεί μια προσιτή λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας και τη δεδομένη στιγμή είναι ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Χουάνκαρ, ως βασικός, στο σχήμα του Παναθηναϊκού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News