Παναθηναϊκός: «Σκέφτεται να κάνει πρόταση για τον Ρακόβιτσαν»

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πολωνικά δημοσιεύματα ετοιμάζεται να κάνει πρόταση προκειμένου ν’ αποκτήσει τον Μπόγκνταν Ρακόβιτσαν.

Παναθηναϊκός: «Σκέφτεται να κάνει πρόταση για τον Ρακόβιτσαν»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης αυτό το καλοκαίρι και οι προσπάθειες που γίνονται προκειμένου ν’ αποκτηθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές είναι αρκετές.

Μάλιστα σύμφωνα με Μέσα από την Πολωνία, οι πράσινοι ετοιμάζονται να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Ράκοφ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Μπόγκνταν Ρακόβιτσαν, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ μπακ, ενώ καλύπτει και το δεξί άκρο της άμυνας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο κεντρικός αμυντικός της Ράκοφ, Μπόγκνταν Ρακόβιτσαν, είναι διαθέσιμος στην αγορά. Λένε στη Ρουμανία ότι ο Παναθηναϊκός σκέφτεται να κάνει προσφορά στον πολωνικό σύλλογο ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Θα πρόσφερε στον παίκτη μισθό άνω των 600.000 ευρώ ετησίως. Ο Ρακόβ αγόρασε τον σέντερ μπακ το 2022 για 600.000 ευρώ».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr