Παναθηναϊκός: Η πρώτη επαφή για Σακίρι - Κάτω από 3,5 εκατ. για Ευρώπη

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ για τον ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον σταρ, Σερντάν Σακίρι.

Παναθηναϊκός: Το πρόσωπο-κλειδί για Σακίρι

Αναλυτικά όσα γράφει η ιστοσελίδα radar.gr:

”Ο Παναθηναϊκός πάει για δυο βαρβάτα (τουλάχιστον από πλευράς ονόματος/βιογραφικού) εξτρέμ και ο διεθνής Ελβετός είναι από εκείνους που έχει… δουλέψει την περίπτωσή του.

Ο Ιταλός (κοσοβαρικης καταγωγής) δημοσιογράφος Σκίρα, που αποκάλυψε πως οι πράσινοι έχουν κάνει πρόταση για 2ετή συνεργασία στον άσο των Σικάγο Φάιαρς, είναι φίλος με τον αδερφό και ατζέντη του Σακίρι!

Και πάμε σε μια σχετικά… μπαγιάτικη αποκάλυψη: ο Ερντίν Σακίρι, αδερφός του άσου Ξερντάν, φέρεται να συναντήθηκε επί αυστριακού εδάφους – όταν ο Κυπελλούχος ήταν εκεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας – με τον Γιάννη Παπαδημητρίου.

Με τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟ να βολιδοσκοπεί την πλευρά Σακίρι για τις προθέσεις του μετά την ολοκλήρωση του Euro αφού τους έχει προταθεί, με την επισήμανση πως θέλει να επιστρέψει νωρίτερα στην Ευρώπη (το συμβόλαιο του στο MLS ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου).

Ο Σακίρι στο Σικάγο είχε καθαρές ετήσιες αποδοχές κοντά στα 3.500.000 αλλά γνωρίζει πολύ καλά πως αυτά τα ποσά δεν παίζουν αν θέλει να αγωνιστεί ξανά σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News