«Θετικός για Παναθηναϊκό o Ουζούνι, σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με Γρανάδα»

Ο Παναθηναϊκός κινείται στην αγορά για την απόκτηση εξτρέμ προκειμένου να αναπληρωθούν τα κενά των Μπερνάρ και Παλάσιος.

«Θετικός για Παναθηναϊκό o Ουζούνι, σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με Γρανάδα»

Μια από τις περιπτώσεις που φαίνεται να έχουν ξεχωρίσει οι πράσινοι είναι αυτό του 29χρονου Αλβανού εξτρέμ, Μίρτο Ουζούνι.

Μάλιστα, η ισπανική ιστοσελίδα «Ideal.es» αναφέρει ότι ο Ουζουνί είναι θετικός να παίξει στον Παναθηναϊκό με τους πράσινους να διαπραγματεύονται με την Γρανάδα για την απόκτηση του.

Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός έχει αρκετές πιθανότητες να συμφωνήσει με τη Γρανάδα για τη μεταγραφή του Ουζούνι.

Ακόμα τονίζεται ότι ο παίκτης έχει μεγαλώσει σε ελληνικό νησί ενώ παλιότερα ο Ολυμπιακός είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του.

Ο 29χρονος εξτρέμ ήταν από τους διακριθέντες του ισπανικού συλλόγου την τελευταία διετία έχοντας σκοράρει 35 γκολ σε 84 ματς πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα στην περυσινή σεζόν πήρε μέρος σε 34 παιχνίδια στην La Liga σημειώνοντας 11 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News