Παναθηναϊκός: Ο Άνταμ Τσέριν μας συστήνει την σύντροφό του

Ο Άνταμ Τσέριν μας αποκαλύπτει τη γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα γενικότερα στη ζωή.

Παναθηναϊκός: Ο Άνταμ Τσέριν μας συστήνει την σύντροφό του

Ο Άνταμ Τσέριν είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ρόστερ του ο Παναθηναϊκός και δεδομένα μιλάμε για έναν παίκτη με τεράστια ανάπτυξη και πρόοδο.

Μάλιστα ο Σλοβένος μέσος βρέθηκε στο φετινό Euro της Γερμανίας πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις και δείχνοντας πως οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με την πράσινη φανέλα δεν είναι τυχαίες.



Από εκεί και πέρα ο σοφός λαός μας, αναφέρει πως πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα και ο Άνταμ Τσέριν αποφάσισε να μας συστήσει τη σύντροφό του, η οποία σε ολόκληρο το Euro 2024 ήταν στο πλευρό του, όπως και σε κάθε του βήμα στη ζωή.

Ο άσος του Τριφυλλιού δεν μοιράστηκε με το κοινό του, ούτε το όνομα της συντρόφου του, αλλά οι φωτογραφίες που ανήρτησε μαρτυρούν τις όμορφες στιγμές που περνούν οι δύο τους.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Gnezda Cerin (@adam.gc)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News