«Θέλει Ουζούνι ο Παναθηναϊκός»

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται με βάση τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό για την απόκτηση του Μύρτο Ουζούνι από την Γρανάδα.

«Επαφές από τον Παναθηναϊκό για τον Μίρτο Ουζούνι» (pic)

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ενισχυθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα έως την πρόβα τζενεράλε στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς μετά ακολουθούν οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και γι’ αυτό το λόγο έχει ανοιχτές διάφορες υποθέσεις.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τον Μύρτο Ουζούνι της Γρανάδα, ο οποίος είναι 29 ετών και αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ που πονάει το Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «El Ideal»:

Η El Ideal επισημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θέλει τον Μύρτο Ουζούνι.

Ο επιθετικός της Γρανάδας σχεδιάζει να αποχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι και να ξεκινήσει μια νέα εμπειρία στην Ελλάδα ή την Τουρκία.

Ο Ουζούνι προπονήθηκε στο K. S. Tomori στη χώρα του και έπαιξε επίσης στις αλβανικές ομάδες K. S. Apolonia Fier και K. F. Laçi, πριν ενταχθεί στις τάξεις της N. K. Lokomotiv Zagreb το 2018, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν.

Το 2020 υπέγραψε από την Ουγγρική Ferencváros T. C., όπου βρέθηκε για μιάμιση σεζόν. Το 2021-22, που ήταν η δεύτερη σεζόν του στον σύλλογο, σκόραρε επτά γκολ σε 16 αγώνες πρωταθλήματος και έξι στα δεκατρία που έπαιξε σε διάφορες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στις 31 Ιανουαρίου 2022, μεταγράφηκε στη Granada C.F της Ισπανίας, έναντι εκτιμώμενου ποσού τριών εκατομμυρίων ευρώ, και υπέγραψε μέχρι το 2025.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News