«Τσεκάρει» Μοχίκα ο Παναθηναϊκός - Προτάθηκε και ο Αμπντί (vid)

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Γιόαν Μοχίκα, ενώ στο μέιλ της ΠΑΕ «έπεσε» και το όνομα του Αλί Αμπντί.

«Τσεκάρει» Μοχίκα ο Παναθηναϊκός - Προτάθηκε και ο Αμπντί (vid)

Φουλάρει για την απόκτηση αριστερού μπακ ο Παναθηναϊκός προκειμένου να «σώσει» ό,τι σώζεται την περίοδο του καλοκαιριού λόγω της υπερβολικής καθυστέρησης στο θέμα της ενίσχυσης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει ζητήσει μεταγραφή μέχρι το Σάββατο και το φιλικό του Τριφυλλιού απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος περνούν από ακτίνες «Χ» την περίπτωση του Μοχίκα που δεν υπολογίζεται από τη Βιγιαρεάλ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει μια έντονη «γεύση» από το ισπανικό πρωτάθλημα από το πέρασμά του στη Σεβίλλη και δεν αποκλείεται να ασχοληθεί περαιτέρω με την περίπτωση του 31χρονου Κολομβιανού.

Ο Μοχίκα κοστολογείται στα 2,2 εκατ. ευρώ από το Transfermarkt, δεν έχει θέση στα «κίτρινα υποβρύχια» και όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει λίαν συντόμως παρελθόν από το σύλλογο με τον οποίο δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Δραστήριοι για την απόκτησή του είναι η Μπεσίκτας και η Μαγιόρκα, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού «έπαιξε» και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Παράλληλα, έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό ο Αλί Αμπντί της Καέν, αλλά για την ώρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για την απόκτησή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News