«Εξέτασε τον Σαρί ο Παναθηναϊκός» σύμφωνα με έγκυρο δημοσιογράφο! (pic)

«Ψάχτηκε» για τον Γιουσούφ Σαρί στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία.

«Εξέτασε τον Σαρί ο Παναθηναϊκός» σύμφωνα με έγκυρο δημοσιογράφο! (pic)

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας φαίνεται πως έκαναν επαφές για τον Σαρί, όμως, στο… σήμερα ο Ολυμπιακός εμφανίζεται πιο «ενεργός» για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Σε διαπραγματεύσεις με την Αντάνα Ντεμίρσπορ για την απόκτηση του Γιουσούφ Σαρί βρίσκεται ο Ολυμπιακός, όπως υποστηρίζει ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου με ανάρτησή του στο Twitter.

Μάλιστα, ο Τούρκος δημοσιογράφος απαντώντας σε ένα σχόλιο ανέφερε πως την περίπτωση του 25χρονου μεσοεπιθετικού, στο παρελθόν, έχουν εξετάσει ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ.

Ο Σαρί την περασμένη σεζόν είχε 24 συμμετοχές με 3 γκολ και 8 ασίστ στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, είχε 2 ματς με ισάριθμα γκολ στο Κύπελλο, ενώ στα προκριματικά του Europa Conference μέτρησε σε 6 αγώνες, 2 τέρματα και άλλες τόσες ασίστ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr