Οριστικό: Συμφώνησε με ελληνική ομάδα ο Διούδης

Θέλουν Κουρμπέλη, θέλουν και Διούδη!

Ο Σωκράτης Διούδης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από μια τριετία, καθώς συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη.

Ο Σωκράτης Διούδης αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό θα επιστρέψει σε γνώριμα, για εκείνον, μέρη, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη και μόλις μείνει ελεύθερος από την Ζαγκλιέμπε θα ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Να αναφέρουμε πως ο Διούδης αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και να δημιουργήσει ένα δυνατό δίδυμο με τον Κουέστα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News