«Ψιθυρίζει» λόγια κατά του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ ο Μπρινιόλι λόγω... Ντραγκόφσκι

Δε σταματά να κακολογεί τον Παναθηναϊκό ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι σε ιδιωτικές συζητήσεις με τους νέους συμπαίκτες του για την πολιτική που ακολούθησε το Τριφύλλι σε εκείνον και μετέπειτα στον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι.

«Ψιθυρίζει» λόγια κατά του Παναθηναϊκού στην ΑΕΚ ο Μπρινιόλι λόγω... Ντραγκόφσκι

Στις ιδιωτικές συζητήσεις όμως με τους νέους του συμπαίκτες, ουδείς εμποδίζει στον Ιταλό πορτιέρο να λέει αυτά που θέλει.

Έτσι λοιπόν πρόσφατα, εξέφρασε τα παράπονα του για όσα του καταλογίζουν από πλευράς «τριφυλλιού» αλλά και για τη διαχείριση του θέματος του σύμφωνα με τη Sportime.

Ο Μπρινιόλι θεωρεί πως ζήτησε μία απολύτως φυσιολογική αύξηση αποδοχών, σε σχέση και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και έφερνε φυσικά το παράδειγμα του ανθρώπου που ουσιαστικά τον αντικατέστησε.

Διότι για να λέμε την αλήθεια, ο Ντραγκόφσκι τελικά πήρε ένα ετήσιο συμβόλαιο περίπου 900.000 ευρώ. Όσα πάνω κάτω ζητούσε και ο Μπρινιόλι τελικά που ήταν και κάποια χρόνια στην ομάδα.

Η μεγάλη διαφορά είναι ότι οι «πράσινοι» πλήρωσαν και πάνω από 2εκ. στην Σπέτσια για να αποκτήσουν με ελεύθερη μεταγραφή τον Πολωνό τερματοφύλακα.

Κοινώς το παράπονο του Μπρινιόλι είναι πως ο Παναθηναϊκός μαζί του διαπραγματευόταν για… ψίχουλα, ενώ σε άλλον γκολκίπερ πλήρωσε και με το παραπάνω. Άρα διαπίστωνε πως προφανώς δεν τον ήθελαν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News