A Bola: «Ενθουσιάστηκε με Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης, δε συναινεί ο Παναθηναϊκός»

A Bola: «Ενθουσιάστηκε με Σπόρτινγκ ο Ιωαννίδης, δε συναινεί ο Παναθηναϊκός»

Νέο δημοσίευμα από την πορτογαλική A Bola αναφέρει πως ο Φώτης Ιωαννίδης έχει πειστεί από το πλάνο του Ρούμπεν Αμορίμ και επιθυμεί να πάρει μεταγραφή στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά στέκεται «εμπόδιο» ο Παναθηναϊκός.

Το σίριαλ του καλοκαιριού συνεχίζεται με τον Ιωαννίδη, τον Παναθηναϊκό και τους «μνηστήρες».

Εκεί που φαινόταν πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας εγκαταλείπει την υπόθεση του Έλληνα επιθετικού, στην πραγματικότητα επέστρεψε δριμύτερη από ποτέ για να αποκτήσει τον κορυφαίο γκολτζή των «πρασίνων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την abola.pt, ο Ιωαννίδης ενθουσιάστηκε με το comeback των Πορτογάλων και ρίχνει το… μπαλάκι στις δύο ομάδες να τα βρουν προκειμένου να «κλείσει» το ντιλ.

«Με τον Ιωαννίδη καλά τα πηγαίνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Παναθηναϊκό όχι και τόσο», υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων.

Ο Παναθηναϊκός αρνείται προτάσεις στα 20 εκατ. ευρώ (απέρριψε 22,5 από την Ίπσουιτς), επομένως, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα χρειαστεί να «ανέβει» παραπάνω για να ακούσει το πολυπόθητο «ναι» από τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Οι χθεσινές διαπραγματεύσεις με άνθρωπο της Σπόρτινγκ με το Τριφύλλι δεν «καρποφόρησαν». Αντίθετα, ο Ιωαννίδης συμφώνησε σε όλα με τον Ρούμπεν Αμορίμ, για το αγωνιστικό πλάνο και το 5ετές συμβόλαιο στη Λισαβόνα.

Επιπλέον, τονίζεται πως ο 24χρονος φορ δεν αποκλείει τη Μπολόνια, αλλά προτιμάει τη Σπόρτινγκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News