«Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αρπάξει τον Γιαννούλη από την Άουγκσμπουργκ» (pic)

Κι όμως… γνωστός δημοσιογράφος από τη Γερμανία εξακολουθεί να βάζει στο κάδρο τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Αυτά ισχύουν για Γιαννούλη

Έγκυρος Γερμανός δημοσιογράφος υποστηρίζει πως ο Δημήτρης Γιαννούλης εξακολουθεί να έχει προτάσεις από τρεις κορυφαίες ελληνικές ομάδες.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι μετά την αποχώρησή του από τη Νόριτς και το όνομά του «έπαιξε» πολύ γερά στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, με τον ίδιο τον παίκτη ωστόσο να βάζει σε προτεραιότητα το εξωτερικό.

Ενώ το όνομά του έμοιαζε να έχει αποσυρθεί οριστικά από την λίστα και των δύο ομάδων, ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, δημοσιογράφος του «Sky Sports» υποστήριξε πως τόσο οι δύο αθηναϊκού σύλλογοι, όσο και ο Ολυμπιακός, έχουν καταθέσει προτάσεις στον Έλληνα αριστερό μπακ.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr