«Ο Μπακαμπού είναι ο εκλεκτός των Παπαδημητρίου-Τζαβέλλα για την επίθεση του Παναθηναϊκού!»

Στο πράσινο ρεπορτάζ επέστρεψε ο Σεντρίκ Μπακαμπού για την κορυφή της επίθεσης στον Παναθηναϊκό.

«Ο Μπακαμπού είναι ο εκλεκτός των Παπαδημητρίου-Τζαβέλλα για την επίθεση του Παναθηναϊκού!»

Ο Μπακαμπού είχε «παίξει» δυνατά τον Ιανουάριο του 2024 αγωνιζόμενος στη Γαλατασαράι λόγω της παρουσίας του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Τριφυλλιού.

Αν ο Παναθηναϊκός πουλήσει έναν εκ των Ιωαννίδη – Σπόραρ, τότε, θα ανοίξει ο χώρος για την απόκτηση ενός επιθετικού. Το Τριφύλλι παραμένει ενήμερο για τις εξελίξεις στην αγορά και ο «εκλεκτός» των Παπαδημητρίου-Τζαβέλλα φαίνεται πως θα είναι ο Σεντρίκ Μπακαμπού.

Για να αποκτήσει τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, διότι ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρεάλ Μπέτις μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Kingbet.net:

«Τον Γιώργο Μασούρα πίστευαν θα δουν στα πράσινα αρκετοί, αλλά ένα πουλάκι μου σφύριξε άλλη μεταγραφή που ετοιμάζει εδώ και μέρες ο Παναθηναϊκός!

Τι μου σφύριξε ακριβώς; Πως ο Παναθηναϊκός όντως κυνηγάει παίκτη που έχει παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά μην κοιτάς τις περιπτώσεις του Μασούρα και του Φορτούνη. Έκανα την έρευνά μου, πήρα τα τηλέφωνά μου και κατέληξα σε ένα όνομα.

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού φαίνεται να είναι ο εκλεκτός των Παπαδημητρίου-Τζαβέλλα για την επίθεση. Μα θα μου πείτε έχει Ιωαννίδη-Σπόραρ. Καλά, καθίστε να δούμε ποιοι θα είναι στο ρόστερ από αυτούς μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και το συζητάμε ξανά.

Πάμε λοιπόν στα νέα. Ο Μπακαμπού παίζει πολύ για Ελλάδα. Είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ πέρσι (μη το ξεγράψετε και για φέτος) και δεν αποκλείω ούτε τον ΠΑΟΚ να μπαίνει στο κόλπο που ψάχνει για επιθετικό.

Όμως ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει προχωρήσει τις συζητήσεις και δεν αποκλείω τώρα που έβγαλα το όνομα στην δημοσιότητα να τρέξουν οι εξελίξεις ακόμα πιο γρήγορα.»

Exit mobile version