«Πράσινος» στην... Ισπανία ο Σεντρίκ Μπακαμπού!
Ο Σεντρίκ Μπακαμπού θα φορέσει τα πράσινα της Ρεάλ Μπέτις και θα γίνει και πάλι συμπαίκτης με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο!
Από την Τουρκία και τη Γαλατασαράι, στην Ισπανία και τη Μπέτις ο Μπακαμπού.
Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού με 18 γκολ σε 37 εμφανίσεις την περσινή σεζόν, που συνδέθηκε τις τελευταίες μέρες με τον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανδαλουσία, μετά από ένα ανεπιτυχές πρώτο εξάμηνο στην Κωνσταντινούπολη.
Οι διοικούντες της τουρκικής ομάδας έκαναν δεκτή την πρόταση των 4,5 εκατομμυρίων ευρώ των Ισπανών και ο 32χρονος Κονγκολέζος θα ανταμώσει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.
Από την πλευράς του, ο Φατίχ Τερίμ τόνισε πως δεν ζήτησε από τη διοίκηση κάποιον επιθετικό για το υπόλοιπο της σεζόν και θα βασιστεί στην τριάδα Ιωαννίδη – Σπόραρ – Γερεμέγεφ.
🚨 Real Betis have offered €4.5M for Cédric Bakambu and Galatasaray have accepted. Deal is agreed. 🇨🇩
(Source: @sebnonda)#DeadlineDay pic.twitter.com/vcCjfU5AWh
— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) February 1, 2024
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τότε θα γίνει το Παναθηναϊκός – ΟΦΗ
- Καρπετόπουλος: «Δεν έχω αντίρρηση να τους διώξουν όλους, αλλά...» (vid)
- Ξέσπασμα Κατσαρού για τους παίκτες του Παναθηναϊκού! (vid)
- Παπαθεοδώρου: «Μετά τον Ντραγκόφσκι, αυτόν θα έβαζα ως... τελειωμένο από τον Παναθηναϊκό»
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»