«Ζήτησε τουλάχιστον μια καλή μεταγραφή ο Αλαφούζος πριν το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας» (vid)

Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να «κλείσει» μια καλή μεταγραφή μπακ την τρέχουσα εβδομάδα πριν το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο και να γίνουν προσπάθειες να αποκτηθεί άμεσα και ο εξτρέμ.

«Ζήτησε τουλάχιστον μια καλή μεταγραφή ο Αλαφούζος πριν το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας» (vid)

Η αργοπορία στις μεταγραφές έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και στον Γιάννη Αλαφούζο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Τσάρλι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε μια μεταγραφή από τον Γιάννη Παπαδημητρίου και τον Ντιέγκο Αλόνσο πριν τη διεξαγωγή του πρώτου φιλικού στην Ελλάδα απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί πολύ αργά, λανθασμένα, υπάρχει προβληματικός προγραμματισμός. Αυτό που συμβαίνει στην ομάδα είναι απογοητευτικό. Εγώ πιστεύω και ξέρω ότι μεταγραφές θα γίνουν.

Αυτό που έλεγε χθες ο Αλαφούζος είναι επειδή θα γίνει το φιλικό το Σάββατο στις 21:00 στη Λεωφόρο με την ΑΕΚ Λάρνακας, να έχει κλείσει μια καλή μεταγραφή.

Και επειδή ο προγραμματισμός ήταν την προηγούμενη εβδομάδα να κλείσει ο μπακ και αυτήν την εβδομάδα ο εξτρέμ, μήπως γίνει μια προσπάθεια να γίνουν δύο οι μεταγραφές. Να το δούμε και να μην το πιστέψουμε!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr