Οικονόμου: «Κάποια βαζελάκια αναγκάστηκαν να σηκώσουν το κύπελλο του Ολυμπιακού μέσα στη Μεγαλόχαρη»

Οικονόμου: «Κάποια βαζελάκια αναγκάστηκαν να σηκώσουν το κύπελλο του Ολυμπιακού μέσα στη Μεγαλόχαρη»

Ο Δημήτρης Οικονόμου επέστρεψε στην εκπομπή «Σήμερα» και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο απουσίασε αυτό το μικρό διάστημα.

Ο Δημήτρης Οικονόμου βρέθηκε στην Τήνο, όπου εκεί ήταν και τα τρόπαια του Ολυμπιακού, τα οποία κάνουν το γύρω της χώρας προκειμένου να τα δει και να φωτογραφηθεί μαζί τους ο κόσμος της ομάδας.

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής λόγια αρχικά: «Ήταν μεγάλο και μακρύ το προσκύνημα, φίλε. Είδα και τον Ολυμπιακό, με το κύπελλο. Και μάλιστα κάποια βαζελάκια, έχω και φωτογραφίες, αλλά δεν θα δείξω, αναγκάστηκαν να σηκώσουν το κύπελλο του Ολυμπιακού μέσα στη Μεγαλόχαρη. Βοήθειά σας, παιδιά! Πήγαμε το κύπελλο εκεί για να… πολλαπλασιαστεί!».

Από εκεί και πέρα ο Άκης Παυλόπουλος απάντησε: «Καλά, στη Μεγαλόχαρη πήγατε για φιέστα; Πήγατε στην Παναγία το κύπελλο; Είστε βλάσφημοι, έτσι; Πόσα κεριά άναψες;».

Για να έρθει η εξής νέα απάντηση από τον δημοσιογράφο: «Άναψα κεριά για όλους εδώ!».

Δείτε το βίντεο:Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News