«Μασούρας στον Παναθηναϊκό με μία προϋπόθεση»

Μασούρας: «Αν νομίζουν πως θα πάρουν έτσι το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό είναι γελασμένοι» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ακούστηκε πως θέλει να κάνει δικό του, τον Γιώργο Μασούρα του Ολυμπιακού, όμως η περίπτωση δεν είναι τόσο απλή.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει απασχολήσει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει τσεκάρει την περίπτωσή του και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας εξτρέμ έχει μείνει ελεύθερος, καθώς έληξε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ή ένα καλύτερο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, ώστε να υπογράψει ξανά εκεί με καλύτερα λεφτά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Livesport» μάλιστα ο Παναθηναϊκός θα ενδιαφερθεί πραγματικά για την απόκτηση του 31χρονου πρώην άσου του Πανιωνίου μόνο αν εκείνος ξεκαθαρίσει την υπόθεση με τον Ολυμπιακό και δε συνεχίσει οριστικά στον Πειραιά.

Στο Τριφύλλι τονίζουν πως δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να μπουν σε πλειστηριασμό για τον ποδοσφαιριστή, ενώ και από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή δεν έχει επειχειρηθεί, προς το παρόν, κάτι τέτοιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News