Πρόσω ολοταχώς για 2ος τερματοφύλακας ο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ

Πρόσω ολοταχώς για 2ος τερματοφύλακας ο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ

Αλλιώς τα υπολόγιζε και αλλιώς θα του έρθουν του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην ΑΕΚ.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας όταν «έκλεινε» στην ΑΕΚ, ονειρευόταν προκριματικά Champions League και… σεντόνια, τελικά αυτό που θα ζήσει θα είναι μια ευκαιρία για τους ομίλους του Conference League βλέποντας, μάλιστα, και την πλάτη του Θωμά Στρακόσια.

Ο πρώην γκολκίπερ της Λάτσιο είναι σε ετοιμότητα, αγωνίστηκε στο Euro 2024 της Γερμανίας με τη φανέλα της Αλβανίας και με μεγαλύτερη εμπειρία και βιογραφικό αποκτήθηκε από την ΑΕΚ ξεκάθαρα για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Για να τονιστεί η σημασία της μεταγραφής, στο βίντεο της παρουσίασής του από την Ένωση εμφανίζεται και ο νέος ιδιοκτήτης, Μάριος Ηλιόπουλος.

Στον αντίποδα, ο Μπρινιόλι από… θεϊκή μορφή στον Παναθηναϊκό με συνεχόμενες συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, μάλλον, θα καθίσει ουκ ολίγες φορές στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Γιοβάνοβιτς τον πρόσεχε, μάλιστα, για χάρη του, λίγο έλειψε να αποχωρήσει και ο Λοντίγκιν από το σύλλογο λόγω μειωμένου χρόνου συμμετοχής!

Πλέον, ο άλλοτε «πράσινος» γκολκίπερ είχε να αγωνιστεί από τον Γενάρη του 2024 και στο πρώτο του (ανεπίσημο) παιχνίδι στην καλοκαιρινή προετοιμασία δέχθηκε τρία γκολ από την Κλαμπ Μπριζ στο ημίχρονο.

Ξεκάθαρα ο Στρακόσια ήρθε για να «φάει» τον Μπρινιόλι και να καθιερωθεί κάτω από τα γκολπόστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News