Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να έχει πέντε αστέρια και ο Άγιαξ τρία; (pic)

Πέρα από κακόγουστο το έμβλημα του Ολυμπιακού με τα πέντε αστέρια «διαστρεβλώνει» και την αλήθεια στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να έχει πέντε αστέρια και ο Άγιαξ τρία; (pic)

Ο Ολυμπιακός αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα λίγα κλαμπ που προσθέτει ένα αστέρι στο έμβλημά του ανά δέκα πρωταθλήματα.

Η ανάγκη να επιδειχθούν, τους ώθησε να βάλουν ένα μεγαλύτερο αστέρι στο έμβλημα για την κατάκτηση του UEFA Conference League, του τροπαίου της τρίτης διοργάνωσης στην Ευρώπη κάνοντας το όλο θέαμα ακόμα χειρότερο.

Αυτό, όμως, που έχει σημασία, είναι πως αν κάποιος παρατηρήσει το έμβλημα του Ολυμπιακού και το έμβλημα κάποιας άλλης ομάδας, όπως του Άγιαξ – που ανακοίνωσαν φιλικό – και δεν γνωρίζει καθόλου από ποδόσφαιρο, θα νομίζει πως οι Πειραιώτες είναι μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό μέγεθος από τον «Αίαντα»!

Ο Άγιαξ έχει τρία αστέρια στο έμβλημά του για τα 36 πρωταθλήματα, αλλά έχει κατακτήσει και 4 Champions League, 1 Europa League/UEFA, 2 Super Cup και 1 Κύπελλο Κυπελλούχων. Με αυτή τη λογική, οι Ολλανδοί θα έπρεπε να είχαν 4 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, 2 ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ, 1 ΕΝΤΟΝΟ ΑΣΤΕΡΙ και 3 ακόμα αστέρια για τα εγχώρια πρωταθλήματα, σύνολο δέκα!

Αν θέλετε να πάμε με την ίδια λογική στο μπάσκετ, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να λεγόταν «Εντεκάστερος», διότι έχει κατακτήσει 7 Ευρωλίγκες και 41 πρωταθλήματα!

Δείτε παρακάτω:

Exit mobile version