Ενγκίν: «Με Τερίμ η Τουρκία θα έπαιζε στον τελικό του Euro 2024»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Σινάν Ενγκίν ανέφερε πως η Τουρκία θα έπαιζε στον τελικό του φετινού Euro, αν είχε στον πάγκο τον Φατίχ Τερίμ.

Ενγκίν: «Με Τερίμ η Τουρκία θα έπαιζε στον τελικό του Euro 2024»

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις για τη διαχείριση του παιχνιδιού κόντρα στην Ολλανδία από τον Μοντέλα, ειδικά μετά την επίτευξη του τέρματος από τον Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ο Φατίχ Τερίμ ανέφερε ξεκάθαρα στην εκπομπή του Beinsports, πως δεν μπορείς να κερδίσεις αμυνόμενος ένα παιχνίδι και πως υπό διαφορετικές συνθήκες, θα ήταν μια εύκολη πρόκριση για την Τουρκία κόντρα στους «Οράνιε».

Ο αθλητικός σχολιαστής και πρώην παίκτης της Μπεσίκτας και της Ανκαραγκουτσού, Σινάν Ενγκίν συμφώνησε με τον άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού και σημείωσε πως με τον «Αυτοκράτορα» στο πάγκο τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά:

«Νομίζω πως αν ο Τερίμ είχε αντικαταστήσει τον Μοντέλα, θα είχαμε φτάσει στον τελικό του Euro 2024 πολύ εύκολα. Επειδή ο Τερίμ δεν ήταν ποτέ δειλός.

Κατά τη γνώμη μου, ο Μοντέλα είναι μια αποτυχία. Δεν συνέβαλε σε κανένα από τα παιχνίδια. Είμαι χαρούμενος με όλους τους παίκτες.»

Exit mobile version