Τερίμ: «Χάσαμε ευκαιρία να πάμε στον τελικό, η Αγγλία δεν θα είχε πολλές πιθανότητες» (vid)

Ο Φατίχ Τερίμ έκανε το δικό του σχόλιο για τον αποκλεισμό της Εθνικής Τουρκίας στην προημιτελική φάση του Euro απέναντι στην Ολλανδία ρίχνοντας ευθύνες στον Μοντέλα.

Τερίμ: «Χάσαμε ευκαιρία να πάμε στον τελικό, η Αγγλία δεν θα είχε πολλές πιθανότητες» (vid)

Η Τουρκία είχε «χρυσή» ευκαιρία να προκριθεί για ακόμη μια φορά στους «4» του Euro μετά το 2008, όταν ο πρώην προπονητής του Τριφυλλιού «σόκαρε» την Ευρώπη και έφτασε μια ανάσα από τον τελικό απέναντι στη Γερμανία.

Ο Μοντέλα είδε την ομάδα του να προηγείται με γκολ του Σαμέτ Ακαϊντίν, ωστόσο, οι Ολλανδοί έφεραν την ανατροπή μέσα σε 6′ και πήραν εκείνοι το εισιτήριο για την ημιτελική φάση όπου θα συναντήσουν την Αγγλία.

Ο «Αυτοκράτορας» ανέφερε στο Beinsports: «Η Τουρκία δεν προκρίθηκε στον τελικό, όχι στον ημιτελικό χάνοντας τον αγώνα με την Ολλανδία. Η Αγγλία δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει το παιχνίδι μας και δεν θα είχε πολλές πιθανότητες. 

Στο β’ ημίχρονο καθίσαμε πίσω, η Ολλανδία αύξησε την πίεση με την είσοδο του Βέγκχορστ και ήταν πιο αποτελεσματική.

Δεν μπορείς να κερδίσεις αμυνόμενος, αυτός θα ήταν ο αγώνας που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε πιο άνετα στο τουρνουά. Δημιουργήσαμε φάσεις και παίξαμε με πάσες πολύ γρήγορα. Η επιθετική δύναμη της ομάδας μας είναι μεγάλη, οπότε, είναι κρίμα αυτό!»

Και συνέχισε: «Δύσκολα θα βρεις σε τέτοια μέρα την Ολλανδία ξανά με τόσα λάθη και με τέτοιον παθητικό ρόλο. Στα τελευταία 10′ μπήκαμε με εις βάρος σκορ 2-1 και μετατρέψαμε το σύστημα σε 4-2-3-1. Μπήκε ο Ακτούρκογλου, εντάξει. Ο Γιλντίζ και ο Οζκάν βγήκαν έξω. Όμως, δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το τέμπο της Ολλανδίας.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr