Βέργης: «Με τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου ποτέ δεν είσαι σίγουρος με την στρατηγική»

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης μίλησε για τη φετινή σεζόν που έρχεται για τον Παναθηναϊκό.

Βέργης: «Με τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου ποτέ δεν είσαι σίγουρος με την στρατηγική»

Αναλυτικά όσα έγραψε στη LIVE SPORT:

«Ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός είμαι σε μία διαφορετική αφετηρία απ’ όλους: η μοναδική ομάδα του Big 4 με νέο προπονητή κι αυτό από μόνο του αποτελεί πολύ σοβαρή συνθήκη.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι υποχρεωμένος να κάνει δύο «προετοιμασίες», μία τώρα στην Αυστρία και μια στην Αθήνα όταν θα έχει μαζί του διεθνείς και μεταγραφές.

Ο Παναθηναϊκός έχει από καιρό κάνει μια σούπερ κίνηση με τον Μαξίμοβιτς, πήρε και τον Μπάλντοκ και από και πέρα πηγαίνει με αργά βήματα.

Αφιέρωσε πολύ δρόμο στην προσπάθεια της ποιοτικής επιλογής Γιαννούλη και όταν αποφάσισε να την εγκαταλείψει πήγε στον… Ρεμπότσο. Έφαγαν το ανάλογο «κράξιμο» και δείχνουν πως κατάλαβαν ότι η υπόθεση δεν είναι για ρίσκα.

Ούτε μπορούν, φυσικά, να τους καλύψουν (μιλάμε για ανέκδοτο) στα μάτια του κόσμου επικοινωνιακοί «κουτσαβακισμοί». Εξετάζουν τον Ολάσα, ενώ συνεχίζουν το «σαφάρι» για τους δύο εξτρέμ που χρειάζονται.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι με τον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου ποτέ δεν μπορείς να είναι σίγουρος για τη στρατηγική, τη «λογική» και τις αποφάσεις που αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.

Θα περιμένουμε την τελική διαμόρφωση του ρόστερ, το οποίο φέτος θα κληθεί να παίξει στο ΟΑΚΑ.

Σε ένα γήπεδο, το οποίο αν δεν υποδεχτεί μια καλή ομάδα, την αφήνει στο… έλεός της με το «χάος» των εξεδρών.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr