Έξι ελεύθερα αριστερά μπακ που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό (vids)

Έξι ελεύθερα αριστερά μπακ που θα μπορούσαν να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Παναθηναϊκός δεν κάλυψε τα τελευταία 24ωρα το κενό του (βασικού) αριστερού μπακ και συνεχίζει να «ελέγχει» την αγορά για την επιλογή του εκλεκτού ποδοσφαιριστή.

Μετά το «θρίλερ» με τον Πέδρο Ρεμπότσο και το ξαφνικό ναυάγιο της μεταγραφής του το Τριφύλλι εξετάζει άλλες περιπτώσεις μπακ για την ενίσχυση της αριστερής γραμμής.

Οι «πράσινοι» καλούνται λίαν συντόμως να εντοπίσουν τον υποψήφιο στόχο και να τον «κλείσουν» για τα επόμενα χρόνια, καθώς πλησιάζει επικίνδυνα η ώρα της Ευρώπης και ο μοναδικός διαθέσιμος ποδοσφαιριστής είναι ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς, προερχόμενος και από το Euro 2024.

Σε περίπτωση, βέβαια, που κριθεί απαραίτητο, θα μπορούσε να αγωνιστεί και ο πολυθεσίτης Γιάννης Κώτσιρας με ανάποδο πόδι στη συγκεκριμένη θέση.

Το newspao.gr παρουσιάζει τις διαθέσιμες επιλογές (ελεύθερων) αριστερών μπακ που θα μπορούσαν άμεσα να φέρουν μια ποιοτική ενίσχυση στην ομάδα.

Ο 24 φορές διεθνής με την Ιταλία, νικητής του Euro 2020 και του Conference League 2022, Λεονάρντο Σπινατσόλα είναι από τους πιο hot free agents στην αγορά. Την 1η Ιουλίου έμεινε ελεύθερος από τη Ρόμα και ψάχνει μια νέα πρόκληση σε ηλικία 31 χρονών.

Η χρηματική του αξία ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στο κάδρο εμφανίζεται η Νάπολι.

Ο Μπράντον Γουίλιαμς αποδεσμεύτηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του μακριά από το «Νησί» στην ηλικία των 23 ετών. Ο αυξημένος ανταγωνισμός στους «Κόκκινους Διαβόλους» τον έφερε στην πόρτα της εξόδου, ενώ δεν τον κράτησε στο ρόστερ ούτε η Ίπσουιτς που τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού.

Το καλοκαίρι του 2022 κοστολογούταν στα 12 εκατομμύρια ευρώ, όμως, η αξία του έπεσε απότομα στα 2,5 (!).

Ο Κριστιάν Μπόρχα έπαιξε πρόσφατα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού με τελευταία ομάδα που υπηρέτησε στην Μπράγκα.

Από τη Γιουβέντους απελευθερώθηκε ο Άλεξ Σάντρο. Από τα 50 στα… 2 εκατομμύρια ευρώ στην προχωρημένη ηλικία – για ποδόσφαιρο – των 33 ετών. Ο συμπατριώτης του Αράο έχει αγωνιστεί 50 φορές με το εθνόσημο και αναμφισβήτητα προτείνεται ως μια επιλογή λόγω της εμπειρίας του.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε 16 φορές με τη «Γηραιά Κυρία» στη Serie A και πέτυχε ένα γκολ.

Μια επιλογή που έχετε διαβάσει ήδη στο newspao.gr, είναι εκείνη του Αλμπέρτο Μορένο από τη Βιγιαρεάλ.

Τέλος, ο Λαβίν Καρζαβά αποτελεί παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν (13 φορές διεθνής με τη Γαλλία) και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News