Παναθηναϊκός: Πιθανώς με Μλαντένοβιτς και... Κώτσιρα αριστερά μπακ στο Europa

Παναθηναϊκός: Πιθανώς με Μλαντένοβιτς και... Κώτσιρα αριστερά μπακ στο Europa

Το Τριφύλλι, αν και 5 Ιουλίου, δεν έχει αποκτήσει ακόμα αριστερό μπακ για να αντικαταστήσει τον Χουάνκαρ και κατά συνέπεια θα πορευτεί με τους… αναπληρωματικούς, μέχρι να βρει τον κατάλληλο.

Το ναυάγιο της… επικείμενης μεταγραφής του Πέδρο Ρεμπότσο, φέρνει μια επόμενη εξέλιξη στον Παναθηναϊκό ενόψει των μονομαχιών για τα προκριματικά του UEFA Europa League που κοντοζυγώνουν.

Εκτός απροόπτου, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ως βασικός και ο Γιάννης Κώτσιρας ως αναπληρωματικός θα αναλάβουν να φέρουν εις πέρας την θέση του αριστερού μπακ.

Παρόλα αυτά, το σχέδιο είναι να αποκτηθεί βασικός αριστερός μπακ τις προσεχείς ημέρες, αλλά η κίνηση δεν θα γίνει βιαστικά ελέω… Ευρώπης αφού πρέπει πρώτα ο ποδοσφαιριστής να μπει στις προπονήσεις και να γνωρίσει τον προπονητή και τους συμπαίκτες του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News