Αθανασίου: «Ποδοσφαιρική απόφαση για Ρεμπότσο, δεν έχει σχέση με αντιδράσεις στα social media»

Κλείνει Ρεμπότσο ο Παναθηναϊκός!

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Νίκος Αθανασίου αναφέρθηκε στους λόγους που… κόπηκε ο Πέδρο Ρεμπότσο από τους πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός εδώ και αρκετό καιρό αναζητεί αριστερό μπακ, καθώς εκτός από τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς δε διαθέτει κανέναν άλλον στη συγκεκριμένη θέση.

Η περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη δεν προχώρησε, ενώ και εκείνη του Πέδρο Ρεμπότσο, φαινόταν κλεισμένος, πάγωσε έπειτα από απόφαση των πράσινων που πλέον κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις στη συγκεκριμένη θέση.

Από εκεί και πέρα, όπως εξηγεί ο γνωστός ρεπόρτερ του Τριφυλλιού, Νίκος Αθανασίου, ο Παναθηναϊκός απέρριψε τον Πέδρο Ρεμπότσο για καθαρά αγωνιστικούς λόγους κι όχι για κάποια αρνητικά σχόλια που υπήρξαν στα social media.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ξεχωρίσει κάποιες καλύτερες περιπτώσεις και αποφάσισε να αφήσει την επιλογή του Ρεμπότσο. Είναι μια ποδοσφαιρική απόφαση, που δεν έχει να κάνει με κάποιες αντιδράσεις στα social media. Θέλει πλέον να κλείσει το συντομότερο τη μεταγραφή του αριστερού μπακ και του εξτρέμ, που ίσως φτάσουν ταυτόχρονα ή με διαφορά λίγων ημερών».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News