«Ο Τσέριν δεν θα παίζει για πολύ ακόμη στον Παναθηναϊκό»

Η «πόρτα» για Τσέριν και τα τριπλάσια χρήματα που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Άνταμ Τσέριν μετά το φετινό Euro που έκανε, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων και τα ρεπορτάζ είναι αρκετά γύρω απ’ αυτόν.

Ο Άνταμ Τσέριν είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι και με τις εμφανίσεις του έχει φροντίσει ο ίδιος να εκτοξεύσει την ποδοσφαιρική χρηματιστηριακή του αξία.

Μάλιστα στο Euro 2024 έχει προχωρήσει σε εξαιρετικές εμφανίσεις που έχουν ανεβάσει κατά πολύ την αξία του και του έχουν δώσει τη δυνατότητα να τον κοιτάζουν ομάδες του εξωτερικού και να κυνηγούν την υπογραφή του.

Ωστόσο σύμφωνα με την ιστοσελίδα «nogomania.com» ο Σλοβένος μέσος δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα ο Τσέριν αμείβεται με ένα αρκετά μικρό συμβόλαιο και στον Παναθηναϊκό αν επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους θα πρέπει να προχωρήσουν σε αύξηση με τον παίκτη να είναι θετικός στο σενάριο να παραμείνει με καλύτερες αποδοχές παρά το γεγονός ότι οι Μπολόνια, Ουντινέζε έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε ότι με τον Τσέριν συνδέθηκε η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία του έδωσε καλό συμβόλαιο κι αν τα έβρισκαν οι δύο σύλλογοι μεταξύ τους, τότε ο Σλοβένος μέσος θα ήταν κάτοικος Ζάγκρεμπ.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον ο κροατικός σύλλογος δεν είναι σε θέση να δώσει τα χρήματα που κοστίζει ο Τσέριν, οπότε η περίπτωσή του έχει εγκαταληφθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«έχει γίνει ένας ανεκτίμητος παίκτης για την εθνική, για τον οποίο δεν έχουμε πραγματικό αντικαταστάτη.

Ο οργανωτής του παιχνιδιού της Σλοβενίας απέδειξε ποιος είναι στο Euro, και τώρα τον περιμένει μια σημαντική απόφαση καριέρας. Ακόμη και πριν από την έναρξη του Euro, ήταν λίγο-πολύ ξεκάθαρο ότι υπό τις παρούσες συνθήκες (συμβόλαιο γύρω στις 300.000 ευρώ ετησίως), ο Άνταμ Τσέριν δεν θα παίζει για πολύ ακόμη στον Παναθηναϊκό.

Είναι ένας από τους πιο χαμηλά αμειβόμενους παίκτες στην ομάδα και πριν από τον πρώτο αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ του πρόσφερε για άλλη μια φορά υψηλότερο μισθό. Όπως μάθαμε, ο Τσέριν έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά των Κροατών και ήταν έτοιμος να πάρει μεταγραφή εάν ο σύλλογός του συμφωνούσε.

Η πρωταθλήτρια Κροατίας δεν έχει πλέον καμία πιθανότητα να αποκτήσει Σλοβένο μέσο, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του αυξάνεται και ξεπερνά κατά πολύ την ικανότητα πληρωμής της Ντινάμο.

Η πρώτη επιλογή για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ντομζάλε είναι η επέκταση του συμβολαίου με τους Έλληνες (επί του παρόντος ισχύει έως το 2026), αλλά στην Αθήνα θα πρέπει να ανοίξουν γενναιόδωρα τα ταμεία τους. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή.

Οι ιταλικές ομάδες Ουντινέζε και Μπολόνια ενδιαφέρονται για τον Τσέριν, καθώς αναζητούν ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Αν οι Έλληνες σκέφτονταν να πουλήσουν τον Σλοβένο για 5 εκατομμύρια ευρώ πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι ορέξεις τους μπορεί να είναι μεγαλύτερες τώρα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News