Ανατροπή: Δεν είναι σίγουρη η μεταγραφή Ρεμπότσο στον Παναθηναϊκό!

Ανατροπή: Δεν είναι σίγουρη η μεταγραφή Ρεμπότσο στον Παναθηναϊκό!

Μόνο δεδομένη δεν μπορεί να θεωρείται η μεταγραφή του Ρεμπότσο στον Παναθηναϊκό, καθώς το Τριφύλλι εξετάζει κι άλλες λύσεις για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τις τελευταίες ώρες έχει έρθει δυνατά στο προσκήνιο του Τριφυλλιού το όνομα του Πέδρο Ρεμπότσο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι Πράσινοι ψάχνουν για έναν παίκτη που θα συνθέσει το δίδυμο στα αριστερά με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, έπειτα την αποχώρηση του Χουάνκαρ.

Ο Πορτογάλος, πρώην ακραίος -μεταξύ άλλων- των Μορεϊρένσε, Γκινγκάμπ, Μπεσίκτας, Λεχ Ποζνάν κι εσχάτως της Αλ-Καλίτζ απ’ όπου έμεινε ελεύθερος, είναι πράγματι ένας παίκτης που έχει εξεταστεί από τους επιτελείς των Κυπελλούχων Ελλάδας.

Η υπόθεση του Ρεμπότσο βρίσκεται στο χέρι του

, αλλά ο 29χρονος μπακ δεν “παίζει” μόνος.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι στο Τριφύλλι έχουν κι άλλες περιπτώσεις στα υπόψιν τους για τη συγκεκριμένη θέση, εξετάζουν προσεκτικά κάθε μία εξ αυτών και ο Ντιέγκο Αλόνσο είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News