Χαμός με σκάουτερ για Τσέριν - Στενό μαρκάρισμα από δύο ομάδες

Τσέριν: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού»

Ο Άνταμ Τσέριν πραγματοποίησε κορυφαίες εμφανίσεις στο Euro 2024 και όπως είναι λογικό έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων επάνω του.

Ο Άνταμ Τσέριν ήρθε πριν δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό χωρίς ωστόσο εκείνη την περίοδο να είναι γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό.

Στην πορεία ο Σλοβένος μέσος εξελίχθηκε πάρα πολύ και η απόδοση που έπιασε με τους πράσινους ήταν εντυπωσιακή βγάζοντας και με το παραπάνω τα ελάχιστα λεφτά που δαπανήθηκαν προκειμένου ν’ αποκτηθεί.



Ο Τσέριν γενικότερα στην καριέρα του παρουσιάζει ανοδική πορεία και το απέδειξε και στην τελευταία διοργάνωση που έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα και είναι το Euro 2024.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού ήταν φοβερός με την εθνική του ομάδα στο τουρνουά της Γερμανίας κι αυτό ώθησε πολλούς σκάουτερ στο γεγονός να τον παρακολουθήσουν και πλέον να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του «fussballeuropa.com», η Μπολόνια και η Ουντινέζε είναι δύο ιταλικές ομάδες που έχουν βάλει στο μάτι τον Τσέριν και τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News