Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για τον βασικό αριστερό μπακ

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις για τον βασικό αριστερό μπακ

Ο Παναθηναϊκός μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέδρο Ρεμπότσο, μένουν τα τυπικά, θα κλείσει οριστικά τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Πέδρο Ρεμπότσο ήταν ο εκλεκτός από το Τριφύλλι για τη θέση του αριστερού μπακ, αφού η περίπτωση του Δημήτρη Γιαννούλη, βασικός στόχος, δεν τελεσφόρησε.

Πλέον ο Παναθηναϊκός διαθέτει στο ρόστερ του δύο αριστερά μπακ (Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Πέδρο Ρεμπότσο) με αποτέλεσμα η θέση να έχει κλείσει, καθώς δε χρειάζεται άλλη ενίσχυση.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 29χρονος Πορτογάλος που αποκτήθηκε φέτος το καλοκαίρι έχει ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με τον 32χρονο Σέρβο συμπαίκτη του για το βασικό σχήμα στα επίσημα παιχνίδια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News