«Σε διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό η Μποταφόγκο για Τορό»

«Σε διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό η Μποταφόγκο για Τορό»

Η Μποταφόγκο φέρεται να έχει αποφασίσει να αγοράσει τον Ζονάς Τορό και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό.

Το «Τριφύλλι» απέκτησε το καλοκαίρι του 2022 τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Ζόνας Τόρο, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός στον Λεβαδειακό και αμέσως μετά στην Μποταφόγκο.

Με την βραζιλιάνικη ομάδα έχει καταγράψει 36 συμμετοχές, με απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ, ενώ ο δανεισμός του έχει τυπικά εκπνεύσει, με τον ποδοσφαιριστή να ανήκει στον Παναθηναϊκό, όπου έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Το «ge.globo.com» πάντως τονίζει πως ο παίκτης εξακολουθεί να είναι στην πατρίδα του και να προπονείται με την Μποταφόγκο, η οποία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το «Τριφύλλι» ώστε να τον αγοράσει μόνιμα ή να τον δανειστεί εκ νέου, αφού είναι αποφασισμένη να τον διατηρήσει στο δυναμικό της.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News