Παναθηναϊκός: Αλάνθαστος ο Γιάγκουσιτς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Ο Αντριάνο Γιάγκουσιτς έκανε μικρά πράγματα… σωστά στη 12λεπτη συμμετοχή του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στην Allwyn Arena.
Παρότι μπήκε σε ένα δύσκολο διάστημα που η ΑΕΚ έψαχνε γκολ-τίτλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο νεαρός Αντριάνο Γιάγκουσιτς δεν υπέπεσε σε κανένα λάθος στα 12′ που αγωνίστηκε.
Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός (σ.σ είχε να παίξει σε επίσημο παιχνίδι με την πράσινη φανέλα από τον Μάρτιο) δεν έδωσε… δικαιώματα σε μια έδρα που έβραζε.
Συγκεκριμένα, εκείνος είχε 5/5 πετυχημένες πάσες, μία ντρίμπλα, ένα κλέψιμο και μία κερδισμένη μονομαχία.
Μάλιστα, αν ο Πάντοβιτς είχε δει τον Γιάγκουσιτς σε μια επικίνδυνη φάση για την άμυνα της ΑΕΚ, πιθανότατα να έγραφε τελική ή και γκολ.
Η στατιστική έδωσε και μια απάντηση , σε όσους έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την εμφάνιση ενός πρόζεκτ που οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» το πιστεύουν πολύ.
Λεπτά συμμετοχής: 12′
Πάσες «κλειδιά»: 1
Επιτυχημένες πάσες: 5/5
Επιτυχημένες ντρίπλες: 1/1
Κερδισμένες μονομαχίες: 1/1
Ανακτήσεις κατοχής: 1
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»