Παναθηναϊκός: Επιστροφή Ιταλών για την αγορά του Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Στο πλευρό του Φώτη Ιωαννίδη η Φωτεινή Πετρογιάννη

Τις τελευταίες μέρες η υπόθεση Ιωαννίδη είχε «κάτσει» για τα καλά, όμως, οι Ιταλοί επέστρεψαν με νέο δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Έλληνα φορ του Παναθηναϊκού.

Το «tuttomercatoweb.com» επανήλθε δριμύτερο και χαρακτήρισε τον «πράσινο» στράικερ ως την Νο.1 επιλογή της Μπολόνια για την αντικατάσταση του Ζίρκζε.

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην υψηλότατη πρόταση της Ίπσουιτς, την οποία απέρριψε το «Τριφύλλι», στο ενδιαφέρον που έδειξε μέσα στο καλοκαίρι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη για τον διεθνή φορ.

Όπως γνωρίζετε, ο Παναθηναϊκός είναι κάθετος στην πώληση του Ιωαννίδη, ενώ η Μπολόνια δε φαίνεται ικανή να πείσει με κάποιο αστρονομικό ποσό τους «πράσινους» στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News