Δικαιωμένος ο Τερίμ: «Σας τα έλεγα, να μην ανησυχείτε - Φιλάω όλη την ομάδα στο μέτωπο»

Δικαιωμένος ο Τερίμ: «Σας τα έλεγα, να μην ανησυχείτε - Φιλάω όλη την ομάδα στο μέτωπο»

Ο Φατίχ Τερίμ μίλησε στο στούντιο του τουρκικού Beinsports για την πρόκριση της χώρας του στους «8» του Euro 2024.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είσαι υπομονετικός, να εμπιστεύεσαι τους παίκτες και τους προπονητές σου, ειδικά τις κακές μέρες. Φιλάω όλη την ομάδα στο μέτωπο.

Σήμερα δεν έχει σημασία αν ο παίκτης αγωνίζεται στη Γαλατασαράι ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, σημασία έχει ο ποδοσφαιριστής της Τουρκίας. 

Ο Αϊχάν και ο Ντεμιράλ ήταν εξαιρετικοί. Το ίδιο και ο Μουλντούρ. Ο Γιλμάζ κούρασε τον αντίπαλο στη γραμμή για 90 λεπτά.

Μετά την ήττα από την Πορτογαλία σας είπα να μην ανησυχείτε, έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Βλέπετε, τώρα, πρακτικά το αποτέλεσμα των όσων είπα.

Μπορούμε να χαρούμε αυτή τη στιγμή, αλλά αύριο είναι μια διαφορετική μέρα. Δεν υπάρχει ούτως ή άλλως, χρόνος για προπονήσεις.

Κατέκτησα στην καριέρα μου πολλούς τίτλους, την επόμενη κιόλας μέρα, μου έλεγαν πως η επόμενη σεζόν θα είναι πιο σημαντική. Το ποδόσφαιρο δεν χωρά δικαιολογίες.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News