Συνεχίζει στο Euro 2024 ο Ακαϊντίν, προκρίθηκε στους «8» η Τουρκία! (vid)

Συνεχίζει στο Euro 2024 ο Ακαϊντίν, προκρίθηκε στους «8» η Τουρκία! (vid)

Η Τουρκία απέκλεισε την Αυστρία με 2-1 στη φάση των «16» του Euro 2024 και θα συγκρουστεί στην προημιτελική φάση με την Ολλανδία.

Η Αυστρία είχε τις φάσεις, όμως, η Τουρκία πέτυχε τα γκολ και με ήρωες τον Ντεμιράλ και τον Γκιουνόκ πήρε το «εισιτήριο» για τους 8 της διοργάνωσης.

Κατά αυτόν τον τρόπο, ο μοναδικός εκπρόσωπος με «πράσινο» ενδιαφέρον που συνεχίζει στο Euro 2024 είναι ο Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ο πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού (και τυπικά από τις 30/6) μπορεί να μην αγωνίστηκε στο παιχνίδι απέναντι στους Αυστριακούς επειδή συμπλήρωσε κάρτες, όμως, ήδη ζεσταίνεται για τον σπουδαιότερο αγώνα της τελευταίας 15ετίας των Τούρκων κόντρα στην Ολλανδία.

Επιπλέον, ο Μοντέλα «κυνηγάει» το έπος του Τερίμ, να φτάσει δηλαδή, την Τουρκία στα ημιτελικά του Euro, όπως συνέβη το 2008.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News