Like από τον Παλάσιος στη μεταγραφή Μπρινιόλι στην ΑΕΚ (pic)

Like από τον Παλάσιος στη μεταγραφή Μπρινιόλι στην ΑΕΚ (pic)

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος πάτησε like στην απόφαση του Μπρινιόλι να πάρει τη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

Αντιδράσεις προκάλεσε η μεταγραφή του Ιταλού τερματοφύλακα στην ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» απέκτησαν τον Μπρινιόλι την καλοκαιρινή περίοδο του 2024 και ενισχύθηκαν στον άσο.

Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού (ακόμα και συμπαίκτες) κατηγορούν τον Μπρινιόλι για την απομάκρυνση του στόχου του πρωταθλήματος την περσινή χρονιά.

Η τραγική εμφάνισή του απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι έκανε έξαλλους ακόμα και τους ίδιους τους ανθρώπους που συναντούσε καθημερινά στο Κορωπί.

Κι αυτό, διότι αποτέλεσε κατά κοινή ομολογία κάτι εξαιρετικά σπάνιο για τον Μπρινιόλι να παίζει σε χαμηλή απόδοση όταν υπηρετούσε την πράσινη εστία.

Στην πρώτη του «κιτρινόμαυρη» ανάρτηση στο Instagram ο Σεμπαστιάν Παλάσιος πάτησε like και άναψε… φωτιές για το μέλλον του.

Ο «Τούκου» αποχώρησε και τυπικά από τον Παναθηναϊκό (μαζί με τον Μπρινιόλι) στις 30/6 και δεν έχει «κλείσει» σε κάποια ομάδα, την ώρα που η οικογένειά του έχει προσαρμοστεί την τελευταία 3ετία στην Ελλάδα.

Στη δημοσίευση του Ιταλού αντέδρασαν επίσης, οι Σάντσες, Γκάνεα, Σάρλια, Σιδεράς, Μολέντο, Βιλένα, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Διούδης, Μουνιέ, Κατσουράνης, Αλεξανδρόπουλος, Αϊτόρ και Κουρμπέλης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alberto Brignoli (@brigno_22_)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News