Από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού... στον Ολυμπιακό ο Αναγνωστόπουλος!
Ο Αναγνωστόπουλος είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, καθώς έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κηφισιάς.
Οι Πειραιώτες είχαν κυκλώσει εδώ και καιρό την περίπτωση του πορτιέρο της Κηφισιάς και ο παίκτης πλέον προβάρει τα ερυθρόλευκα.
Ο Αναγνωστόπουλος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των βορείων προαστίων που υποβιβάστηκε στη Superleague 2 κι ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Ρέντη, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό.
Εντός της ημέρας μάλιστα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ο 29χρονος τερματοφύλακας υπήρξε… παιδί του Παναθηναϊκού, από το 2013 «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη των ιθυνόντων.
Το 2016 πήρε μεταγραφή στον Άρη, στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες του Απόλλωνα Σμύρνης, του Ιωνικού και της Κηφισιάς.
Στην ομάδα του Λέτο διακρίθηκε και παρότι η τοπική ομάδα με έδρα την Καισαριανή δεν κατάφερε να σωθεί στην κατηγορία, εκείνος αποκόμισε από ότι φαίνεται, πολλαπλά κέρδη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό»!
- Βαλένθια: Τα νούμερα στις βολές που... εκθέτουν όσα έγιναν με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις για στόπερ και χαφ – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν
- Μπενίτεθ: Η ατάκα μετά την ΑΕΚ που δείχνει έξοδο από τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η βασική προϋπόθεση για να ντυθεί στα πράσινα ο Ράστοντερ