Από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού... στον Ολυμπιακό ο Αναγνωστόπουλος!

Από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού... στον Ολυμπιακό ο Αναγνωστόπουλος!

Ο Αναγνωστόπουλος είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, καθώς έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Κηφισιάς.

Οι Πειραιώτες είχαν κυκλώσει εδώ και καιρό την περίπτωση του πορτιέρο της Κηφισιάς και ο παίκτης πλέον προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Ο Αναγνωστόπουλος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα των βορείων προαστίων που υποβιβάστηκε στη Superleague 2 κι ετοιμάζεται να γίνει κάτοικος Ρέντη, καθώς τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό.

Εντός της ημέρας μάλιστα αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας υπήρξε… παιδί του Παναθηναϊκού, από το 2013 «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα, αλλά δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη των ιθυνόντων.

Το 2016 πήρε μεταγραφή στον Άρη, στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες του Απόλλωνα Σμύρνης, του Ιωνικού και της Κηφισιάς.

Στην ομάδα του Λέτο διακρίθηκε και παρότι η τοπική ομάδα με έδρα την Καισαριανή δεν κατάφερε να σωθεί στην κατηγορία, εκείνος αποκόμισε από ότι φαίνεται, πολλαπλά κέρδη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News