Έντονη φημολογία: «Κόπηκε στα ιατρικά ο Σισέ»

Έντονη φημολογία: «Κόπηκε στα ιατρικά ο Σισέ»

Ναυαγεί η μεταγραφή του Παπέ Αμπού Σισέ στην ΑΕΚ σύμφωνα με διαρροή η οποία προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί (ούτε διαψευστεί).

Στην ΑΕΚ φορτσάρουν για τρεις μεταγραφές, ωστόσο, φαίνεται πως υπάρχει κάτι απρόοπτο στην υλοποίηση των πρώτων κινήσεων την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο Μπρινιόλι θα ανακοινωθεί από την Ένωση τις επόμενες ώρες, δεν θα συμβεί σύμφωνα με ενδείξεις, το ίδιο και με τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ.

Με βάση τα όσα ακούγονται, ο Σισέ απέτυχε να περάσει το βράδυ της Δευτέρας τα ιατρικά τεστ με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο άλλοτε άσος των ερυθρόλευκων είναι αλήθεια πως δεν έπαιξε πολύ πέρσι. Είχε μόλις 13 συμμετοχές με τα Άδανα στην Τουρκία.

Η ομάδα του όμως είχε τεράστια οικονομικά προβλήματα και έφτασε στα πρόθυρα της διάλυσης, με αποτέλεσμα οι πολλές και ηχηρές απουσίες της μέσα στη σεζόν να είναι κάτι… μόνιμο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News