Παναθηναϊκός: Το σενάριο που δυσκολεύει τη μεταγραφή Γιαννούλη

Παναθηναϊκός: «All in» για Γιαννούλη!

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη και βρίσκεται σε αναμονή για την απάντηση του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της αριστερής του πλευράς στην άμυνα ενδιαφέρεται ν’ αποκτήσει τον Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος αποτελεί και τον νούμερο ένα στόχο της ομάδας στη συγκεκριμένη θέση.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι περιμένουν την απάντηση του Έλληνα μπακ, καθώς ακόμα δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη στο θέμα και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ο Γιαννούλης ιδανικά θέλει να βρει μια ομάδα στο εξωτερικό, η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσει εκεί την καριέρα του κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει δώσει κάποια απάντηση στους πράσινους.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι όσο περνάει ο καιρός και ο Έλληνας μπακ δε βρίσκει αυτό που θέλει, τότε ο Παναθηναϊκός έχει πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσει, αλλά υπάρχει ένα γεγονός που ίσως χαλάσει τη μεταγραφή.

Συγκεκριμένα ακούγεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ ότι η Ίπσουιτς έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη και σε τέτοια περίπτωση πολύ δύσκολα θα έρθει πίσω στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News