Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει παίκτη, τι γίνεται με Γιαννούλη και Plan B

Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει παίκτη, τι γίνεται με Γιαννούλη και Plan B

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό, με τους ιθύνοντες της «πράσινης» ΠΑΕ να βρίσκονται μία ανάσα από την συμφωνία με παίκτη που έρχεται για να καλύψει το… κενό.

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε τις προηγούμενες ημέρες νέα, βελτιωμένη πρόταση στον Δημήτρη Γιαννούλη και περιμένει εναγωνίως την απάντησή του, θέλοντας να εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο απόκτησής του.

Παρόλα αυτά, για μην μείνουν… ξεκρέμαστοι, στο Τριφύλλι είναι κοντά στο να συμφωνήσουν με άλλον έναν αριστερό μπακ, ο οποίος προορίζεται για βασικός και έχει… εγκριθεί και με τη βούλα από τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Οπότε, όπως είναι λογικό, είναι θέμα… ημερών να τελειώσει οριστικά το μεταγραφικό σίριαλ της υπόθεσης Γιαννούλη, είτε θετικά είτε αρνητικά για τους «Πράσινους».

Ο αριστερός μπακ που θα αποκτηθεί θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του συλλόγου και θα… ανεβάσει στροφές ενόψει του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League που… κοντοζυγώνει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News