Ποιοι παίκτες αποχωρούν και τυπικά απόψε από τον Παναθηναϊκό!

Ποιοι παίκτες αποχωρούν και τυπικά απόψε από τον Παναθηναϊκό!

Εκπνέουν συμβόλαια ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό τα οποία αποφασίστηκαν να μην ανανεωθούν από τους ιθύνοντες της ομάδας.

Παρελθόν και με τη βούλα θα αποτελέσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στον Παναθηναϊκό από τις 00:00 τα μεσάνυχτα.

Ξένο σώμα για το σύλλογο θα αποτελέσει ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος έχει «κοπεί» από την ομάδα από τον Γενάρη του 2024.

Ο Ιταλός προτίμησε να μην ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό παρά τα όσα του παρείχαν στο Τριφύλλι ύστερα από ορισμένες τραγικές εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ. Πλέον εμφανίζεται μια ανάσα από την ΑΕΚ.

Την πόρτα της εξόδου βλέπει ο Σεμπαστιάν Παλάσιος μετά από τρία χρόνια συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Ο «Τούκου» έκανε τον κύκλο του στην ομάδα και πλέον θα είναι ελεύθερος να κάνει την επόμενη επιλογή στην καριέρα του.

Την ελευθερία τους και τυπικά «κέρδισαν» οι Μπερνάρ, Ακαϊντίν, Ούγκο και Ξενόπουλος.

Ο πρώτος είναι ήδη στη Μινέιρο, ο Τούρκος αγωνίζεται στο Euro αλλά αποκλείστηκε από τους «πράσινους» λόγω της ανάρτησης για τον Κεμάλ Ατατούρκ, ο Ούγκο γύρισε στη Μπαϊα, ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ μάλλον θα συνεχίσει στην Κηφισιά του Λέτο.

Τέλος, αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό και ο Μπιλάλ, ένα από τα καυτά πρότζεκτ της ομάδας που διακρίθηκε στο UEFA Youth League της προπέρσινης χρονιάς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News